Visszaküldés és Garancia

A Grafguru csapatánál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek a nálunk vásárolt termékekkel. Az alábbiakban összefoglaltuk garanciális és visszaküldési szabályzatunkat.

Általános Garancia

Minden termékünkre 14 napos visszaküldési és cseregaranciát biztosítunk, kivéve az egyedi tervezésű termékeket. Ha bármilyen probléma merül fel a termékkel kapcsolatban, kérjük, lépj velünk kapcsolatba, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megoldjuk a problémát.

Egyedi Tervezésű Termékek

Fontos megjegyezni, hogy az egyedi tervezésű termékekre nincs elállási jog, visszaküldési vagy cseregarancia. Mivel ezek a termékek kifejezetten a te igényeid és elképzeléseid alapján készülnek, nem áll módunkban azokat újra értékesíteni.

Visszaküldési Feltételek

  • Eredeti Állapot: A visszaküldendő termékeknek eredeti, nem használt állapotban kell lenniük, beleértve minden címkét és csomagolást.
  • Számla: A visszaküldéshez szükség van a vásárlást igazoló számlára vagy nyugtára.
  • Időkeret: A terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül kell visszaküldeni.
  • Hogyan Kezdeményezheted a Visszaküldést?
  • Lépj Kapcsolatba Velünk: Írj nekünk az rendeles@grafpolo.hu email címre a visszaküldési szándékoddal.
  • Csomagold Be a Terméket: Győződj meg róla, hogy a terméket biztonságosan becsomagoltad az eredeti csomagolásba.
  • Küldd Vissza: A visszaküldés címét e-mailben küldjük el neked, miután felvetted velünk a kapcsolatot.

Visszatérítés

A visszaküldött termékek beérkezése és ellenőrzése után a visszatérítést az eredeti fizetési módnak megfelelően teljesítjük. A visszatérítési folyamat általában 5-7 munkanapot vesz igénybe.

Hibás Termékek

Ha hibás vagy sérült terméket kaptál, kérjük, lépj velünk kapcsolatba a lehető leghamarabb. Ebben az esetben a terméket ingyenesen kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Ezzel a szabályzattal biztosítjuk, hogy vásárlóink tisztában legyenek a garanciális és visszaküldési feltételekkel, különösen az egyedi tervezésű termékek esetében.

Grafguru csapata